Massages
 
U kunt kiezen voor een sportmassage of een ontspanningsmassage.  De praktijk leert echter dat het vaak een combinatie van beide wordt.
 
Kies uit verschillende behandelingen:
 
       
 

 

   
  Benen voorkant en achterkant 40 min prijs 35,00
 

Lichaam*

60 min prijs 50,00
  Lange massage** 90 min

prijs 70,00      

  rug, nek/schouders, voorkant en achterkant benen

** rug, nek/schouders, voorkant en achterkant benen, voeten, armen en handen, eventueel ook hoofd en gezicht
  • al deze massages zijn aan te vullen met gezichtsmassage, binnen de aangegeven tijd of als extra.
 
De tijden die er staan voor de verschillende massages zijn ook daadwerkelijk de tijd dat u wordt gemasseerd, dus u bent zo'n 10 a 15 minuten langer binnen dan de aangegeven massagetijd.
De lichaamsdelen die op dat moment niet worden gemasseerd, worden toegedekt. U kunt uw ondergoed aanhouden. 
 
Na de massage dek ik u nog even helemaal toe, zodat u nog even bij kunt komen van de massage en kunt ontspannen. In de tussentijd was ik mijn handen en haal een glaasje water voor u.
 
Mocht u de tijd anders in willen vullen, dus bijvoorbeeld liever een uur lang rug/nek/schouder massage, dan kan dat natuurlijk ook. De prijs wordt bepaald door de duur van de massage.
 
U kunt aangeven of u het fijn vindt om te praten. Een goed gesprek kan fijn zijn en soms praat het makkelijker tijdens een massage. Maar als u liever stil wilt zijn en lekker van de massage wilt genieten, kan dat natuurlijk ook.
 
Soms willen mensen graag samen komen, dat kan. Ik masseer alleen, dus dat betekent dat u na elkaar gemasseerd wordt. De ander kan dan wachten (binnen of buiten de ruimte waar ik masseer, dat laat ik aan u over)  en wat lezen onder het genot van een kopje thee, koffie of een glaasje water of fris.
 
 
 

 

 
     

 

©2011 by clickware.nl